o podjetju

Plastik SI d.o.o. je vodilni izdelovalec plastične embalaže za industrijske izdelke v Sloveniji. Naša blagovna znamka temelji na več kot 50-letni tradiciji, ki jo nadgrajujemo z novimi tehnologijami in metodami dela.

S tehnologijo pihanja izdelujemo sode, ročke, ročke za rezervno gorivo in plastenke v velikosti od 1l do 150l, poleg tega izdelujemo tudi rezervoarje za različne tekočine.
S tehnologijo brizganja pa lahko izdelujemo okrogla, ovalna, pravokotna in cilindrična vedra od 0,5l do 30l, različne zaboje, košaro za kmetijstvo, kompostnik ter druge izdelke.

Za vedra uporabljamo IML tehnologijo – moderen način etiketiranja brez nadležnega lepljenja etiket.
 

Za prihodnost načrtujemo še večjo specializacijo pri izdelavi plastične embalaže in uvajanje novih izdelkov ter tehnologij.

Povečati nameravamo avtomatizacijo v proizvodnji in ponuditi trgu prijetne, sodobne in ekološko prijazne izdelke po konkurenčnih cenah.

Le tako bomo kos zahtevam neizprosnega evropskega trga in si bomo na njem lahko zagotovili svoj obstoj ter razvoj tudi v prihodnosti.

Dolgoletne izkušnje na področju proizvodnje plastične embalaže, sodobna opremljenost proizvodnje in razvojne ekipe so prava popotnica za dosego zastavljenega cilja. Ta pa je postati vodilni proizvajalec brizgane in pihane embalaže na področju jugovzhodne Evrope.