plastična vedra

okrogla vedra
Vedra so cilindrična in konična, zato se lahko zlagajo eno v drugo. Pokrov omogoča nalaganje veder enega vrh drugega. Zaradi lažjega prenašanja polnih veder so večja vedra opremljena z dvema stranskima plastičnima ročajema. Uporabljajo se v živilski, predvsem pa v kemični industriji. Vedro je primerno tudi za zbiranje in transport odpadnih snovi za uničenje.
ovalna vedra
Pregibni kovinski ročaj omogoča lažje prenašanje, ovalna oblika vedra pa je idealna za zidne barve, saj lahko valjčke enostavneje pomočimo v barvo, na vedro pa enostavno pritrdimo odcejalne mreže. Zaradi tenkih sten je poraba materiala za izdelavo manjša, nižja je tudi cena. Uporablja se predvsem za zidne barve ter ostale gradbene materiale in podobne snovi. Vedra ponujamo v standardni beli barvi, novost pa so tudi in-mould etikete.
pravokotna vedra
Vedra so pravokotna in konična, zato se lahko zlagajo eno v drugo. Pokrov omogoča nalaganje veder enega vrh drugega. Zaradi lažjega prenašanja polnih veder so vedra opremljena s kovinskim ročajem ali stranskimi prijemali. Uporabljajo se v živilski, predvsem pa v kemični industriji. Vedro je primerno tudi za zbiranje in transport odpadnih snovi za uničenje.
cilindrična vedra
Vedro je cilindrične oblike in robustne izvedbe. Pokrov omogoča nalaganje veder enega vrh drugega. Zaradi lažjega ročnega prenašanja je vedro opremljeno z dvema fiksnima plastičnima oprijemaloma. Uporablja se v kemijski industriji za silikone in industrijske masti. Vedro ima UN certifikat. Pokrov ima tesnilo, kar v kombinaciji s kovinskim zapiralnim obročem, omogoča 100 % tesnjenje.
posode za smeti
Koš namenjen zbiranju infektivnih in ostalih odpadkov. Izdelan iz 100 % polipropilena. Neprebojnost izdelka omogoča, da ne pride do kontaminacije pri zbiranju, hranjenju, manipuliranju sanitarnih infektivnih odpadkov in odpadkov z ostrimi robovi. Izdelek lahko izdelamo v različnih barvah. Pokrovi omogočajo enkratno zapiranje.
nazaj